Seneste nyt & mere

Fantastisk ”penthouse” lejlighed med elevator og parkering

24. april 2024

4 værelses lejlighed på 155 m² – Glostrup Torv, 2600 Glostrup 2. sal

Unik lejlighed til den store familie eller parret, der har brug for plads.
Lejlighedens store stue er meget lys med lysindfald fra begge sider via 2 store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til stor altan, hvor solen kan nydes med udsigt over det ældre villakvarter, som giver fornemmelsen af ro, når man ser de gamle haver.

Lejligheden indeholder 2 store værelser og forældresoveværelse med eget badeværelse. Derudover er der yderlige et gæstebadeværelse. I køkkenet er hårde hvidevarerne af høj kvalitet og køkkenelementer er i hvidt tidløst design. Der er også et mindre selvstændigt bryggers med vaskemaskine.

Lejlighed er placeret i hjerte af Glostrup, som er i rivende udvikling til nyt og mere grønt og socialt miljø i bymidten. Hvor der er 100 meter til indkøb i Glostrup centret. Der er parkering i gården lige ved lejligheden, og med kort afstand til S-tog stationen, hvorfra der kun er 15 min. i tog til København.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores udviklings- og udlejningsprojekter, så vi sammen kan skabe Tomorrow, Today, er du velkommen til at kontakte os.